Toimitusehdot


TUOTTEEN MYYJÄ

Verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista vastaa Pyöräpark Oy. Y-tunnus 2492533-1 (Alv. rek). Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 0404806791 tai sähköpostitse myynti@pyorapark.fi.

MAKSAMINEN

Tilata voi Paytrail -maksupalvelulla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

TOIMITUS

Toimitusaikamme on lähes kaikissa tilauksissa vain 1-2 arkipäivää. Huomaathan kuitenkin aina tarkistaa mahdolliset tuotekohtaiset poikkeavat toimitusajat tuotteen omalta sivulta. Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu pidempi toimitusaika, kestää tällaisten tilausten toimitus luonnollisesti hieman pidempään.

Huom! Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan, jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

ASIAKASPALAUTUKSET

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Aina voi toki tulla tilanne, jolloin tuotteen palauttaminen on välttämätöntä. Olemmekin tehneet palautusprosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Sinulla on 30 päivän palautusoikeus siitä hetkestä kun olet tuotteen vastaanottanut. Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen. Pyörän palautuksesta veloitamme 39,90 € palautus- ja käsittelymaksun. Palauttaessanne tuotteen, mainitkaa Postin henkilökunnalle palautustunnus 637137. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja asianmukaisesti pakattuna. Polkupyöräpalautukset hyväksymme vain alkuperäisessä paketissa. Mikäli olet hukannut paketin ota yhteys asiakaspalveluun niin mietitään miten pyörä saadaan ehjänä palautettua meille. HUOM! Tuotteilla, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muokkauksia tai asiakkaan mitoilla, ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Asiakaspalautuksesta tulee ilmoittaa meille aina sähköpostitse myynti@pyorapark.fi ja ilmoittaa tilausnumero. Ilmoita myös tilinumerosi jos olet jo maksanut tilauksen. Paketin noutamatta jättäminen postista tai vastaanottamisesta kieltäytyminen tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta ei ole sama asia kuin kaupan peruminen. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta perimme erillisen 60 €:n maksun joka vastaa lähetys-, käsittely- ja palautuskulujen todellista kulua.

REKLAMAATIOT

Jos käy niin harmillisesti, että tilaamasi tuote on väärä tai viallinen, otathan aina ensimmäisenä yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet. Vialliset osat on helpoin vaihtaa, kun tuotetta ei ole vielä koottu. Jos paketti on kolhiintunut kuljetuksessa, toimithan tässäkin kohtaa samalla tavalla.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

MUUTA

Mikäli Pyorapark.fi -sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Pyorapark.fi ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Virallinen Orbea -jälleenmyyjä

Turvallista kaupankäyntiä.

Monipuoliset maksuvaihtoehdot

Kotimaiset verkkopankit, osamaksu ja lasku.

Nopea toimitus

Varastossa olevat pyörät kotiovellesi jopa 3 tunnissa!